Book et gratis kick-off møde omkring dit næste udviklingsprojekt.

Står du og skal igang med dit næste udviklingsprojekt, og ved enten ikke hvor du skal starte, eller har brug for hjælp med at få dit projekt i mål?
Med et kreativt kick-off møde, tager vi et kig på dit projekt, og ligger en plan for hvordan vi skal nå i mål.

På mødet, vil vi gennemgå din vision, dine krav og ønsker, tidsplan og investering, så du får et fuldt overblik over din udviklingsproces.

Med fokus på at skabe det bedste udviklingsforløb for dig, sammensætter vi en plan, der bygger på dine behov og målsætning.
Om du har brug for et komplet forløb, har brug for idégenering, eller skal bruge visualiseringer af dit færdige produkt, så står jeg klar til at hjælpe dig i mål.

For at vi kan få mest ud af mødet, kan du udfylde formularen herunder, som giver et rigtig godt grundlag for at komme igang med dit udviklingsprojekt.

CurledDesign hjælper dig med at udvikle nye produkter. I Produktdesigner I Industriel designer I koncept udvikling I CurledDesign

Produktudvikling

Jeg har specialiseret mig i produktudvikling, og har med mange års erfaring opbygget viden omkring at tage produkter fra idé til et færdigt produkt.

Sidder du og skal til at udvikle et fysisk produkt, der skal masseproduceres? Så kan du læse mere omkring industriel design processen her

Visualiseringer

Er du en start-up, der skal sælge dit første produkt, skal du pitche din produkt idé, eller har du et færdigt produkt du skal markedsføre?

Så kan 3D visualiseringer være noget for dig.

CurledDesign hjælper med at lave visualiseringer, der kommunikere din idé til kunder

Er du på udkig efter en industriel designer til dit næste udviklingsprojekt?

Jeg glæder mig til at høre om dit projekt

Har du spørgsmål, kan jeg kontaktes her

+45 2829 7028