Produktudvikling I Industriel designer I Design bureau Aarhus I CurledDesign

Om mig

Hej,

Jeg er Rune, industriel designer ved CurledDesign.

Jeg er på en mission for at skabe innovative produkter, der tilføjer værdi for brugerne og sikre den bæredygtige omstilling.

Min passion for design og produktudvikling er baseret på min naturlige nysgerrighed for produkter, hvordan de bliver lavet og hvordan de kan repareres.

Jeg har siden barnsben skilt ting ad udelukkende for at finde ud af, hvordan de fungerede, blev produceret og samlet – at kombinere denne naturlige nysgerrighed med design gør at jeg kan skabe værdifulde produkter med en portion af ingeniørmæssig snilde.

Jeg brænder for at skabe værdifulde produkter, der skaber værdi for din virksomhed, dine brugere og for miljøet. Mit fokus er på at skabe fuldendte produkter, hvor alle aspekter er gennemtænkte, fra materialer til brugsscenarier og håndtering efter deres levetid.

Personlighed
Personligt er jeg en igangsætter, og jeg elsker spændingen ved at igangsætte og udføre nye projekter.

Udover design har jeg en kærlighed til kitesurfing, CrossFit og at rejse. Jeg elsker spændingen ved at surfe i en storm, udfordre mine evner i træning og udforske nye steder, mennesker og kulturer gennem rejser.