Produktudvikling I Industriel designer I Design bureau Aarhus I CurledDesign

Bæredygtig design er min mission

Passion driver udviklingen, og jeg har en kæmpe passion for at skabe bærdygtige produkter, som skaber værdi for brugere uden at ødelægge den natur vi er dybt afhængige af.

Min mission er at fremme den bæredygtige udvikling gennem udviklingen af innovative produkter - Produkter der skaber værdi for brugere og virksomheder med udgangspunkt i en cirkulær økonomi.

UDVIKLE
EFTERTRAGTEDE PRODUKTER

Min design filosofi er at skabe eftertragtede produkter, der gnidningsfrit integrere funktionalitet med et simpelt og minimalistik udtryk. Jeg tror på at et succesfuldt produkt skal levere værdi for brugerne og samtidig leve op til de initierende design krav.

Ved at kombinere design thinking med den nyeste teknologi udvikler jeg produkter, der visuelle appalerende produkter levere værdi. Med udgangspunkt i en grundig og empatisk markeds- og brugerundersøgelse sikre jeg idéer er baseret på konkrete problemstilling og bliver udviklet med en menneske-orienteret tilgang.

SKAB VÆRDI

At tilføje værdi til produktet er kernen i min mission. Jeg tror på, at ethvert produkt, der skabes, skal give reel værdi for dets brugere.

For at opnå dette involverer jeg brugerne i designprocessen. At indsamle feedback og forstå brugerne betyder, at jeg kan forme koncepter, indtil de opfylder brugernes behov. Derudover sikrer min værdibaserede udviklingsproces, at hvert projekt, jeg arbejder på, tilføjer værdi til slutbrugeren.

Gennem en samarbejdsorienteret og iterativ tilgang skaber jeg produkter, der overgår forventningerne og leverer håndgribelige fordele til brugeren. Derudover er jeg forpligtet til at levere lang levetid i mine designs. Jeg opnår dette gennem en enkel designsprog, innovative funktioner, brugervenligt design og forbedret brugervenlighed.

Reducere miljøpåvirkningen.

Jeg bestræber mig på at reducere de miljømæssige konsekvenser af de produkter, jeg udvikler, ved at fokusere på bæredygtige materialer og bæredygtig udvikling.

Hvor det er muligt, søger jeg måder at øge brugen af bæredygtige materialer og minimere affaldet. Ved at fokusere på genanvendte og bæredygtige materialer sikres det, at produkter har en minimal miljøpåvirkning.

 Design processen kombinerer input fra flere interessenter for at sikre en optimal produkt strategi. Målet for alle udviklingsprojekter er at reducere miljøpåvirkningen. Dette gælder både ved redesign af eksisterende produkter for at gøre dem mere bæredygtige og skabelsen af nye produkter.

JEG ER STOLT OVER AT KUNNE SIGE, JEG SØTTER EN BÆREDYGTIG FREMTID

 

Gennem bæredygtige valg, tager jeg hele tiden skridt imod at blive mere bæredygtig, fra at printe med biobaseret filament, til at benytte grøn strøm og donere til bæredygtige tiltag prøver jeg hverdag at gøre CurledDesign mere bæredygtig.

Jeg drives af at hjælpe verden mod en bedre fremtid, hvilket jeg gør gennem donationer til bæredygtige tiltag og derfor kan jeg med stolthed sige at jeg er medlem af:

Næste initiativer på listen indeholder: