Hvorfor vælge mig?

Lad os tage en snak, hvis følgende er vigtigt for dig

Kernekompetencer

Min kernekompetence er industrielt design og produktudvikling. 
Det kan ikke stå alene, fordi produktudviklingen har indflydelse på mange andre aspekter af en virksomhed og købsrejsen.

Min historie

Min passion for design og produktudvikling

Jeg har altid været fascineret af fysiske produkter – hvordan de bliver produceret på fabrikken, samlet, og ikke mindst hvordan de fungerer. Det har betydet, at siden jeg kunne håndtere værktøj, har jeg skilt produkter ad for at finde ud af, hvordan de fungerer, og hvis de har været i stykker, har jeg forsøgt at reparere dem.

Den viden, jeg har opnået gennem dette, har jeg sidenhen anvendt til at skabe innovative produkter, som både kan produceres, samles, give værdi og repareres.

Ved at kombinere dette med en forståelse for, hvad der skaber værdi for brugerne, designer jeg ikke kun tekniske produkter, men også produkter, der skaber værdi for dem, der skal bruge dem.

Jeg er stolt over at kunne sige, at jeg støtter en bæredygtig fremtid.

Gennem bæredygtige valg, tager jeg hele tiden skridt imod at blive mere bæredygtig, fra at printe med biobaseret filament, til at benytte grøn strøm og donere til bæredygtige tiltag prøver jeg hver dag at gøre CurledDesign mere bæredygtig.

Jeg drives af at hjælpe verden mod en bedre fremtid, hvilket jeg gør gennem donationer til bæredygtige tiltag og derfor kan jeg med stolthed sige at jeg er medlem af:

Næste initiativer på listen indeholder: