Frigør dine visioner med design

Træd ind i en verden, hvor æstetisk skønhed og teknologisk finesse forenes. Med den rette designer ved din side får du designs, der ikke kun fanger øjet, men som også fungerer optimalt i praksis. Er du klar til at se dine visioner blive omdannet til færdige produkter?

Det her er til dig,

INNOVATØREN, VISIONÆREN, REBELLEN, UD-AF-BOKSEN-TÆNKEREN.

Produktdesign er en spændende og eventyrlig rejse. Det kræver empati, passion og nogle gange at miste hovedet. Når det lykkes, er det tid til at råbe “F#%K YEAH!

Her er hvordan design hjælper din virksomhed.

Design processen

Med en gennemtestet proces til at skabe innovative, simple og elegante løsninger vil et samarbejde sikre, at du kortlægger hele markedet, bedre forstår dine brugere og undersøger mulighederne inden for produktløsninger.

Indsigt

Kortlægge krav
Undersøge muligheder
Fastlægge brugsrejsen

Resultat
Et design brief, der kortlægger markedet, brugernes behov/ønsker og det ønskede resultat af design processen.

Design

Brainstorming
Idé og koncept skitsering
2-3 koncepter

Resultat
Et endeligt koncept, der lever op til design briefet.

Detaljering

Test af koncepter
Detaljering af det endelig produkt
3D tegninger til produktion

Resultat
Endelig 3D tegning, klar til overlevering til produktion.

Hand noting on post-its.

Indsigt

Få en bedre forståelse af dine kunder og sikr, at du udvikler produkter, der bruges hver dag og skaber reel værdi. 

Via dybdegående interviews, adfærdsobservationer og brugsscenarier hjælper jeg med at afdække dine kunders behov og adfærdsmønstre. 

Gennem den viden, der indsamles i indsigtsfasen, opbygger vi et designbrief, der er med til at udstikke retningen for dit udviklingsprojekt. Et designbrief, der er med til at sikre, at de koncepter og produkter, du udvikler fremadrettet, stemmer overens med de behov, dine kunder har, og derved er med til at gøre det nemmere at sælge dit produkt, samt at det skaber reel værdi.

Indsigtsfasen giver ekstrem meget værdi, når du udvikler produkter til markedet, hvor der er høj konkurrence eller innovationen.

Ved at forstå dine kunder mere dybdegående, sikre du at det produkt du udvikler, passer overens med de krav og behov dine kunder har – og derved løser reele problemstillinger, og ikke bare hvad der antages problemstillingerne er.

Design

Fra idé til virkelighed – Design hjælper dig med at skabe konkrete koncepter og løsninger. 

Uanset om du tager udgangspunkt i en idé eller en problemstilling du har observeret, så finder vi mulige løsninger via brainstorming og idégenerering. 

Vi kan samarbejde på to måder: Enten kommer jeg med en masse idéer, eller også skaber vi dem sammen. Fælles for begge arbejdsmåder er, at jeg guider dig igennem processen og hjælper med at sikre, at vi ender med den bedste løsning.

Som del af en lang række udviklingsprojekter, har jeg opbygget viden omkring, hvad det kræves at tage et produkt fra skitse til færdigt produkt.

Det betyder for dig, at fra det sekund vi går igang med at evaluere potentielle idéer, så bliver hver idé vendt og drejet, for først og fremmest at finde ud af om det er muligt at udvikle og fremstille idéen.

Dernæst evalueres konceptet for at finde den bedste produktionsmetode, samt sikre at det er muligt at fremstille og samle det endelig produkt – Og ikke mindst, at det kan repareres og genanvendes efter endt brug.

Gennem design fasen, er det vigtigt at vi både udvider løsningsrummet, undersøger mulige løsninger, og hurtigt tester eventuelle idéer.

Derfor benytter jeg mig af forskellige metoder, som justeres efter behovet for det individuelle udviklingsforløb.

Formålet er altid at sikre at de løsninger du skal bruge:

  • Lever op til de krav, der er fra brugerene
  • Skaber reel værdi
  • Er realiserbar
  • Passer ind i dit nuværende produktprogram, eller danner et solidt grundlag for dit fremtidige produktprogram.

Jeg benytter mig derfor af metoder, som brainstorming, lego serious play, co-creation, mock-ups og prototyper.

CurledDesign hjælper dig med at udvikle nye produkter. I Produktdesigner I Industriel designer I koncept udvikling I CurledDesign

Detaljering

Når designet er på plads, og det er verificeret at det løser de problemstillinger det skal, eller at dine kunder opnår de fordele de ønsker, er det tid til at modne produktet.

Modningen af produktet, er den endelige detaljering af produktet, og tager det fra prototype til produktionsklar.
Gennem 3D tegning sikres det er produktet kan produceres, samles, bruges, repareres og til sidst genanvendes.

Produktudvikling er en balancegang mellem tekniske muligheder og design. sand innovation sker gennem kombinationen af de to. Når ergonomi, form, overflader og fornemmelse er i harmoni med funktioner, produktionsmuligheder, holdbarhed og muligheder for genanvendelse.

Med forståelse for begge discipliner, hjælper jeg dig med at balancere på kanten mellem de to, og sikre at produkterne ikke bare kan produceres og fungere, men at de også er æstetiske, intuitive og langtidsholdbare. 

Jeg benytter mig af forskellige 3D programmer, som hver har deres fordel – og det er med til at minimere udviklingstiden, og at du får de resultater du skal bruge.

SolidWorks
SolidWorks er verdensklasse til at gøre produkter klar til produktion, det er her jeg sikre at produktet kan komme ud af formen, at forskellige dele passer sammen, og at hele produkter kan monteres.

Blender
Blender er magisk til at skabe realistiske visualiseringer og animationer. Det er her vi skaber billeder, der viser hvordan produktet kommer til at se ud, når det er færdig produceret.
Derudover bruges Blender også til at skabe animationer, af dit produkt, så du kan vise de vigtige features af produktet, eller hvordan det virker.

Visualiseringer er dit es til at vise dit produkt frem, og du skal pitche din start-up idé til investorer, eller sælge dit nyeste produkt til dine kunder/forhandlere, så giver visualiseringer dig ekstra salgskraft, og gør det nemmere for dig at komme ud over kanten med dit nye innovationsprojekt.

Design handler om meget mere end at skabe smukke løsninger. Det handler om at omsætte dine idéer og serviet-skitser til virkelighed. Om at udvikle færdige løsninger, der tilføjer værdi til dig, din virksomhed og dine brugere.

Hver eneste skridt undervejs kræver kreativitet, innovation og strategisk tænkning. Det er kernen i design processen, og det er det der er med til at give dine løsninger en fordel i markedet.

Er du klar til at tage springet og begive dig ud på den fantastiske rejse af design?

Produktudvikling I Industriel designer I Design bureau Aarhus I CurledDesign

Skal du igang med et udviklingsprojekt?

Kontakt mig for at booke et gratis rådgivningsmøde

+45 2829 7028