Iværksætter sucess - CurledDesign hjælper dig med at tage din idé til et færdigt produkt.

Iværksætter rådgivning

Til dig, der skal igang med at udvikle dit første produkt. Produktudvikling er en spændende, forvirende og givende rejse, der tager dig igennem hele følelsesregisteret.

Som iværksætter spiller du en afgørende rolle for fremtiden, og dine ideer er uvurderlige. Din passion kombineret med din drivkraft er med til at præge fremtiden.
Jeg er her for at støtte dig, hvilket du vil opdage på denne side.

Hvis du er i gang med at udvikle dit første produkt, så har du fundet en skattekiste her. Jeg tilbyder dig en uvurderlig guide til, hvordan du fører dit produkt fra idé til virkelighed

Idéens rejse til et færdigt produkt

Som iværksætter står du ved begyndelsen af en spændende rejse – at bringe din idé til live og se den blomstre som et færdigt produkt.

Mange af de beslutninger, der træffes i designfasen, har stor indflydelse på resten af din udviklingsproces. Derfor er det afgørende, at de valg du træffer, bidrager positivt gennem hele processen.

Ved at tage velovervejede beslutninger kan du opnå betydelige fordele i din udviklingsproces og i den måde, du vælger at lancere dit produkt på.

At være iværksætter medfører mange fordele. Her er nogle af de fortrin, som du kan drage nytte af på din rejse.

Som iværksætter drives du af passion for dit projekt. Denne passion kan mærkes, når du kommunikerer med kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Den skinner igennem og styrker deres lyst til at samarbejde med dig. Du har som iværksætter påbegyndt din rejse med en drøm og en brændende passion for at gøre noget anderledes. Hvis du finder de rigtige samarbejdspartnere, vil de med glæde tage del i rejsen og dele din passion for at skabe et nyskabende produkt.

Som iværksætter kæmper du ofte med begrænsede ressourcer sammenlignet med, hvad en etableret virksomhed har til rådighed. Dette nødvendiggør en mere innovativ og kreativ tilgang til produktudvikling.

Det kan især påvirke den måde, du lancerer dit produkt på. Oftest benyttes lanceringsmetoder som crowd-funding og forhåndsbestillinger.

Dine begrænsede ressourcer kan faktisk blive en fordel, fordi det tvinger dig til at være mere kreativ i din produktudviklingsproces og tilgangen til denne proces.

Som iværksætter har du en unik mulighed for at opbygge en relation til dine brugere. Ligesom med samarbejdspartnere elsker mange at hjælpe iværksættere med at udvikle nye, innovative produkter. Denne fordel kan du udnytte, fordi du ikke er bundet af virksomhedspolitikker. Du kan derfor tage beslutninger baseret på dine brugeres input og således skabe et endnu stærkere produkt.

Din udviklingsproces vil ofte være mere smidig og omstillingsparat, fordi du lettere kan justere ting, der ikke fungerer, eller som tilfører mere værdi for dine brugere.

Ved at inddrage dine brugere kan du anvende de inputs, du får fra dem, til at skabe et bedre produkt.

Som iværksætter er cash-flow ekstremt vigtigt for dig, da det er afgørende for, om du kommer i mål med din produktudvikling.

Der findes flere initiativer, du kan tage for at sikre et godt cash-flow og dermed have tilstrækkelige midler til at udvikle dit produkt og begynde at sælge det.

Nogle af disse initiativer inkluderer investering, crowdfunding og forhåndsbestillinger.

Derudover kan du med fordel drage nytte af at lave 3D-animerede visualiseringer af dine produkter. Det betyder, at du kan begynde at pitche og sælge dit produkt, inden du sætter det i produktion.

Jeg har tidligere hjulpet Egholms Games med visualiseringer, hvilket gjorde, at de både kunne crowdfunde midler til at starte produktionen af deres første serie, og det gjorde det muligt for dem at starte forhandlinger med potentielle grossister.

Du kan læse mere om Egholm games her.

Produktudvikling
Fra A til Z

At omsætte din første idé til et færdigt produkt kan virke som en uoverkommelig opgave. Der er mange ukendte faktorer, du skal forholde dig til, samt adskillige potentielle faldgruber undervejs, som kan ende med at koste dig dyrt.

Heldigvis har jeg allerede guidet andre iværksættere gennem denne proces og tilbyder nu dig en værdifuld guide baseret på mine erfaringer.

I “Iværksætterens Guide til Produktudvikling” forklarer jeg, hvordan du skal forholde dig, når du omsætter din idé til et færdigt produkt, samt hvilke trin du bør følge.

Denne guide kan potentielt spare dig for tusindvis af kroner og markant reducere din udviklingstid.

Og det bedste af det hele? Guiden er helt gratis.

Produkt skitsering hjælper dig med at udvikle produkter fra idé til færdigt produkt I CurledDesign

Vil du have din gratis produktudviklings guide?

Udfyld formularen her, og modtage gyldne, værdifulde, råd direkte i din inboks.

Produktudvikling I Industriel designer I Design bureau Aarhus I CurledDesign

Skal du igang med et udviklingsprojekt?

Kontakt mig for at booke et gratis rådgivningsmøde

+45 2829 7028