Fra 3d-fil
til levende animationer

SinoScan

SinoScan er en produktionsvirksomhed, baseret i vejle, som gennem 20år har produceret halv fabrikata og hele produkter for små såvel som store virksomheder i Danmark og resten af verden.

Missionen er at øge omsætningen med fængende markedsføringsmateriale, der fanger læserens opmærksomhed og viser hvilke produkter SinoScan kan levere.

Ydelser

Animationer

SinoScan

Missionen
Sammen med SinoScan, udarbejdede jeg animationer af nogle af deres produkter, som skulle vise SinoScans produkter og kompetencer.

Udbytte
Med 3 nye animationer i deres markedsføringsmateriale, blev SinoScan klar til at oppe deres markedsføring og fange deres potentielle kunder på hjemmeside såvel som sociale medier.

3D visualisering og animationer I Produkt præsentation I Grafisk design I CurledDesign

Grafisk design

Med udgangspunkt i et stærkt og gennemtestet spil, er der i samarbejde med Egholm Games blevet udarbejdet et stærkt grafisk koncept, som er gennemgående i hele oplevelsen, fra indpakning til spilleplade og til den tilhørende app.

Som start-up var det vigtigt for Egholm Games at kunne fremvise deres produkter hurtigt, og lave justeringer undervejs. Ved brug af 3D visualiseringer, har det været muligt at ændre i delelementer hurtigt og uden store omkostninger. 

Det har betydet at Egholm Games har kunne udarbejde salgsmateriale til brug i forskellige sammenhænge, hvor spillet har været tilpasset til den kunde de skulle have møde med.

App design

Som en del af VÆKST universet udvikler Egholm Games en tilhørende app, som skal fungere som en del af spilleoplevelsen.

Her har Egholm Games haft udbytte af at kunne visualisere deres tanker med appen, og hvordan den skal fungere som en del af deres spil univers med at  hjælpe unges forståelse privatøkonomi, herunder at kunne ligge et budget.

Grafisk design I UI/UX design I App Design I CurledDesign hjælper dig med at kommunikere din idé

“CurledDesign har været en stor fornøjelse at samarbejde med. De grafiske opgaver vi har haft, er blevet færdiggjort hurtigt, effektivt og typisk over forventning. Der er øje for detaljerne og de endelige produkter har været bedre end vi selv kunne forestille os.”

– Alexander Poulsen, Founder Egholm Games

Søges en industriel designer?

Optimer din udviklingsproces med design.

Book et gratis kick-off møde med mig.

+45 2829 7028