Nordic charger
Modulær og skandinavisk

Nordic charger

Mød  Nordic Charger – en innovativ konceptidé skabt med en passion for at kombinere skandinavisk design, moderne teknologi og bæredygtigt produkt design.

Missionen er at skabe en el-lader, der ikke kun er funktionel, men også æstetisk tiltalende, perfekt integreret i den nordiske stil, som både er minimalistisk og bæredygtig i sin opbygning..

Produktskitsering hjælper dig med at forstå dine idéer og udvide dit idérum I CurledDesign

Produkt design

Med udgangspunkt i mission om at skabe en el lader, der har et skandinavisk design udtryk, integrerede ladehåndtag og -kabel, blev skitseprocessen initieret.

Målepunktet – Et design, der passer ind i de skandinaviske villa’er, som diskret muliggøre muligheden for at lade el bilen derhjemme. Fokus var på at skabe et koncept, hvor ladekablet ikke var en eftertanke, men en integreret del af produktet – Derfor var der fokus i skitseprocessen på at skabe et koncept, hvor kabelet kunne gemmes væk, når bilen ikke blev ladet.

Design processen

På baggrund af skitseringer, er et koncept blevet udvalgt, og herfra starter den spændende rejse med at konkretisere det. Med 3D software blev konceptet udforsket og evalueret. Med fokus på konstruktion, udtryk, funktionalitet.

Bredden af konceptudviklingen af Nordic Charger, både udvider løsningsrummet, men giver også indsigt i de udfordringer, der kan være med detaljeringen af det endelige koncept, og fremhæver de fokus punkter som er vigtige at løse inden designet bliver endeligt fastlagt.

Detaljering

Nordic Charger er opbygget med modularitet i fokus. Det giver flere fordele

  • Der kan bruges genanvende materialer i ikke kritiske komponenter

  • Lademodulet kan opgraderes når teknologien eller behovet ændre sig

  • Fronten kan udskiftes, alt efter hvilket udtryk kunden ønsker.
 
Produkt konstruktion, fra koncept til produktionsklart produkt. CurledDesign hjælper dig med at produktionsmodne dit produkt

Interaktion

Tryk for at åbne interaktionsmetoden muliggøre et stilrent og minimalistisk udtryk når laderen ikke er i brug.

Det integrerede kabel opbevaring muliggøre at kablet kan gemmes væk når det ikke er i brug, hvilket yderligere sikre at det ikke udsættes unødigt for slid og UV stråler.

Lukket
Åben
Previous slide
Next slide
CurledDesign hjælper med at lave visualiseringer, der kommunikere din idé til kunder

Produktdesign med mange muligheder

Nordic Charger illustrerer potentialet i at kombinere skandinavisk design med moderne teknologi. Som en standalone løsning fungerer den fremragende, men dens sande styrke viser sig, når den bliver en integreret del af facadebeklædningen – diskret og stilren, selv når den ikke er i brug. 

Skal du udnytte design thinking i dit udviklingsprojekt?

Få sparing om design thinking til dit udviklingsprojekt.

Book et gratis kick-off møde med mig.

+45 2829 7028