Privatøkonomi
På den fede måde

Egholm Games

Mød Egholm Games – en ivrig start-up med en vision om at bringe undervisning og leg sammen.

Missionen er at hjælpe folkeskole- og gymnasieelever med at forstå komplekse emner gennem brætspil, en både sjov og effektiv måde at lære på.

Ydelser

Visualiseringer
Grafisk design

Egholm Games

Missionen
Sammen med Egholm Games, udarbejdede jeg en grafisk stil for deres første brætspil – VÆKST.
Efter det grafiske design, udarbejdede jeg visualiseringer som Egholm Games kunne bruge i deres salgs og markedsførings process.

Udbytte
Med det nye design tog Egholm Games første skridt ud i verden. De lancerede en crowd-funding kampagne, som gav dem funding til at kunne starte produktionen. Visualiseringerne gav også Egholms Games muligheden for at kunne  præsentere deres produkt for potentielle partnere. Det var starten på Egholm Games’ rejse i at gøre undervisning lidt sjovere for mange elever.

3D visualisering og animationer I Produkt præsentation I Grafisk design I CurledDesign

Grafisk design

Med udgangspunkt i et stærkt og gennemtestet spil, er der i samarbejde med Egholm Games blevet udarbejdet et stærkt grafisk koncept, som er gennemgående i hele oplevelsen, fra indpakning til spilleplade og til den tilhørende app.

Som start-up var det vigtigt for Egholm Games at kunne fremvise deres produkter hurtigt, og lave justeringer undervejs. Ved brug af 3D visualiseringer, har det været muligt at ændre i delelementer hurtigt og uden store omkostninger. 

Det har betydet at Egholm Games har kunne udarbejde salgsmateriale til brug i forskellige sammenhænge, hvor spillet har været tilpasset til den kunde de skulle have møde med.

App design

Som en del af VÆKST universet udvikler Egholm Games en tilhørende app, som skal fungere som en del af spilleoplevelsen.

Her har Egholm Games haft udbytte af at kunne visualisere deres tanker med appen, og hvordan den skal fungere som en del af deres spil univers med at  hjælpe unges forståelse privatøkonomi, herunder at kunne ligge et budget.

Grafisk design I UI/UX design I App Design I CurledDesign hjælper dig med at kommunikere din idé

“CurledDesign har været en stor fornøjelse at samarbejde med. De grafiske opgaver vi har haft, er blevet færdiggjort hurtigt, effektivt og typisk over forventning. Der er øje for detaljerne og de endelige produkter har været bedre end vi selv kunne forestille os.”

– Alexander Poulsen, Founder Egholm Games

Søges en industriel designer?

Optimer din udviklingsproces med design.

Book et gratis kick-off møde med mig.

+45 2829 7028